Често задавани въпроси?

Какъв е стандартният срок за изпълнение на поръчките?

Стараем се да бъдем максимално бързи в изработванетно на всички поръчки. В повечето случаи изработваме и изпращеме всички чашки в рамките на 1 работен ден. Все пак винаги може да се свържете с нас, за да получите по-точна информация относно поръчката си.

С кои куриерски фирми работите?

Към настоящия момент бихме могли да предложим 30% отстъпка от стандартните цени за доставка с Еконт. За поръчки над 99 лв. доставката до техен офис е безплатна!

Възможна ли е експресна доставка в рамките на деня?

За съжаление не бихме могли да предложим такава доставка. Бихте могли да заповядате в ателието ни в София, ж.к. Дружба и да вземете поръчката си.

Разполагате ли с физически магазин?

Не. Към момента бихте могли да закупите нашите продукти единствено онлайн. Винаги можете да ни посетите в ателието ни в гр. София, където напълно безплатно да вземете готовата си поръчка.

Как мога да платя?

Чрез наложен платеж при доставката, след преглед и тест на продукта, както и онлайн с Вашата дебитна/кредитна карта.

Може ли да ми се издаде фактура?

Да, разбира се, бихте могли да получите фактура за всяка поръчка, която направите.

Плащане на място в ателието

Може да заплатите поръчката си и на място в нашето ателие в брой или с карта.

Възможност за персонализиране

Бихме могли да добавим към желаната от Вас чашка или канче име, дата или кратко послание. Може да го опишете в полето за допълнителна информация или да се свържете с нас на тел. 0877 567 161.

Как мога да поръчам чаша по мой индивидуален дизайн?

Лесно е – просто ни опиши каква чашка желаш да изработим и как точно си я представяш. Също така можеш да ни изпратиш изображения/снимки, които да използваме или просто да ни ориентират. Нашите дизайнери ще изготвят примерна визуализация на дизайна, който ще ти изпратим за одобрение и евентуални корекции. Всички чашки, изработени по индивидуален дизайн са с включена подаръчна кутия и предварителна визуализация на проекта. В 90% от случаите изработваме и изпращаме чашките в рамките на 1-2 работни дни!

Каква би била цената на чашка по индивидуален дизайн?

Цената зависи от сложността на самия дизайн и броя на евентуалните последващи корекции и визуализации. Поради тези особености е трудно да се определи колко би струвала чашката, но в повечето случаи е около 21,90 лв.

Имаш и други въпроси?

Свържи се с нас за повече информация.

Чаша по поръчка

Какво ще кажеш за изцяло твой дизайн?

Можеш да ни предоставиш твоя готов дизайн или просто ни изпрати това, което желаеш да бъде отпечатано на чашата и остави останалото на нас!

– Снимка

– Любима мисъл, мото, цитат от филм, песен или нещо друго..

Сподели ни идеята си и нашите графични дизайнери ще я изпълнят по перфектен начин! Можеш да го направиш на имейл orders@sgmugs.net или просто ни пиши във Facebook!