Чаша по поръчка

Какво ще кажеш за изцяло твой дизайн?

Можеш да ни предоставиш твоя готов дизайн или просто ни изпрати това, което желаеш да бъде отпечатано на чашата и остави останалото на нас!

– Снимка

– Любима мисъл, мото, цитат от филм, песен или нещо друго..

сподели ни идеята си и нашите графични дизайнери ще я изпълнят по перфектен начин! не се колебай да се свържеш с нас, с радост ще отговорим на всяко твое запитване!

Свържи се с нас!     

Пиши ни във Facebook!

Какво казват за нас 🙂

Страхотни чаши! Дизайнът, цветовете, начинът на разположение на текста върху чашата – всичко е идеално! Кутията, в която е опакована чашата, е много красива и по този начин поднесена, се превръща в оригинален подарък за всеки повод!
Комуникацията с обслужващия персонал е на ниво, съобразяват се с всяко едно желание, разбрани и позитивно настроени! За мен беше удоволствие да съм ваш клиент и определено отново бих се възползвала от вашите услуги!

Меги / Facebook

Невероятно обслужване! И трите чаши са прекрасни, без никакви разлики между дизайна и крайния продукт; изллючително любезно, бързо и точно обслужване! Отлично!!!

Анна / Facebook

Чашите са чудесни, доставката – светкавично бърза  Много коректно обслужване, креативни модели  Препоръчвам ги на всеки, който иска да превърне чашата в изключително оригинален подарък!

Мария / Facebook

Уникални чашки, уникални хора, беше удоволствие да си поръчам чаша, комуникацията беше на ниво, доставката бърза, а качеството чудесно!!! Препоръчвам на всеки които търси уникален и различен подарък!!!

Даниела / Facebook
Прочети още мнения тук

Често задавани въпроси

Как мога да поръчам чаша по мой индивидуален дизайн?

Лесно е – просто ни опиши каква чашка желаш да изработим и как точно си я представяш. Нашите дизайнери ще изготвят примерна визуализация на дизайна, който ще ти изпратим за одобрение и евентуални корекции. Всички чашки, изработени по индивидуален дизайн са с включена подаръчна кутия и предварителна визуализация на проекта. В 90% от случаите изработваме и изпращаме чашките в рамките на същия ден!

Какъв е стандартния срок за изпълнение на поръчките?

Стараем се да бъдем максимално бързи в изработванетно на всички поръчки. В повечето случаи изработваме и изпращеме всички чашки в рамките на 1 работен ден. Все пак винаги може да се свържете с нас, за да получите по-точна информация относно поръчката си.

Как мога да платя?

Чрез наложен платеж при доставката, след преглед и тест на продукта, както и онлайн с Вашата дебитна/кредитна карта.

Може ли да ми се издаде фактура?

Да, разбира се, бихте могли да получите фактура за всяка поръчка, която направите.

С кои куриерски фирми работите?

Предлагаме доставка със Спиди и Еконт. В повечето случаи доставката до техен офис излиза съответно около 4 лв. и 5.20 лв., а до личен адрес – около 5.50 лв.

Мога ли да върна продукт?

Да, изпращаме всяка една поръчка с опция „Преглед и тест“, така че, ако има нещо, което не одобрявате или не Ви допада, винаги бихте могли да ни върнете пратката.

Разполагате ли с физически магазин?

Не. Към момента бихте могли да закупите нашите продукти единствено онлайн. Винаги можете да ни посетите в ателието ни в гр. София, където напълно безплатно да вземете готовата си поръчка.

Какво е работното ви време?

Работното ни време е от Понеделник до Петък от 09:30 ч. до 18:30 ч.