Често задавани въпроси?

Към настоящия момент бихме могли да предложим 30% отстъпка от стандартните цени за доставка с Еконт. При въвеждане на Вашите данни за доставка, стойността й автоматично ще бъде изчислена  За поръчки над 99 лв. доставката до техен офис е безплатна!

Стараем се да бъдем максимално бързи в изработванетно на всички поръчки. В повечето случаи изработваме и изпращеме всички чашки в рамките на 1 работен ден. Все пак винаги може да се свържете с нас, за да получите по-точна информация относно поръчката си.

За съжаление не бихме могли да предложим такава доставка за цялата страна. За гр. София при поръчка до 14 ч., може да получите пратката си в рамките на деня в удобен за Вас BOXNOW автомат. Също така бихте могли да заповядате в ателието ни в София, кв. Гео Милев, ул. „Хемус“ 68 и да вземете поръчката си.

Не. Към момента бихте могли да закупите нашите продукти единствено онлайн. Винаги можете да ни посетите в ателието ни в гр. София, ул. „Хемус“ 68, където напълно безплатно да вземете готовата си поръчка.

Чрез наложен платеж при доставката, след преглед и тест на продукта, както и онлайн с Вашата дебитна/кредитна карта.

Да, разбира се, бихте могли да получите фактура за всяка поръчка, която направите.

Може да заплатите поръчката си и на място в нашето ателие в брой или с карта.

Бихме могли да добавим към желаната от Вас чашка или канче име, дата или кратко послание. Може да го опишете в полето за допълнителна информация или да се свържете с нас на тел. 0877 567 161.

Лесно е – просто ни опиши каква чашка желаш да изработим и как точно си я представяш. Също така можеш да ни изпратиш изображения/снимки, които да използваме или просто да ни ориентират. Нашите дизайнери ще изготвят примерна визуализация на дизайна, който ще ти изпратим за одобрение и евентуални корекции. Всички чашки, изработени по индивидуален дизайн са с включена подаръчна кутия и предварителна визуализация на проекта. В 90% от случаите изработваме и изпращаме чашките в рамките на 1-2 работни дни!

Цената зависи от сложността на самия дизайн и броя на евентуалните последващи корекции и визуализации. Поради тези особености е трудно да се определи колко би струвала чашката, но в повечето случаи се оскъпява с 1-3 лв. 

Имаш и други въпроси?

Свържи се с нас за повече информация.

Чаша по поръчка

Какво ще кажеш за изцяло твой дизайн?

Можеш да ни предоставиш твоя готов дизайн или просто ни изпрати това, което желаеш да бъде отпечатано на чашата и остави останалото на нас!

– Снимка

– Любима мисъл, мото, цитат от филм, песен или нещо друго..

Сподели ни идеята си и нашите графични дизайнери ще я изпълнят по перфектен начин! Можеш да го направиш на имейл, Viber, страницата ни във Facebook или Instagram.