Често задавани въпроси?

Какъв е стандартния срок за изпълнение на поръчките?

Стараем се да бъдем максимално бързи в изработванетно на всички поръчки. В повечето случаи изработваме и изпращеме всички чашки в рамките на 1 работен ден. Все пак винаги може да се свържете с нас, за да получите по-точна информация относно поръчката си.

С кои куриерски фирми работите?

Към настоящия момент бихме могли да предложим отстъпка от стандартните цени за доставка с Еконт. В повечето случаи доставката до техен офис излиза около 4 лв., а до личен адрес – около 5 лв. За поръчки над 59 лв. доставката до техен офис е безплатна!

Възможна ли е експресна доставка в рамките на деня?

За съжаление не бихме могли да предложим такава доставка. Бихте могли да заповядате в ателието ни в София, ж.к. Дружба и да вземете поръчката си.

Разполагате ли с физически магазин?

Не. Към момента бихте могли да закупите нашите продукти единствено онлайн. Винаги можете да ни посетите в ателието ни в гр. София, където напълно безплатно да вземете готовата си поръчка.

Как мога да платя?

Чрез наложен платеж при доставката, след преглед и тест на продукта, както и онлайн с Вашата дебитна/кредитна карта.

Може ли да ми се издаде фактура?

Да, разбира се, бихте могли да получите фактура за всяка поръчка, която направите.

Плащане на място в ателието

Може да заплатите поръчката си и на място в нашето ателие в брой или с карта.

Възможност за персонализиране

Това означава, че бихме могли безплатно да добавим към желаната от Вас чашка или канче име, дата или кратко послание. Може да го опишете в полето за допълнителна информация или да се свържете с нас на тел. 0877 567 161.

Как мога да поръчам чаша по мой индивидуален дизайн?

Лесно е – просто ни опиши каква чашка желаш да изработим и как точно си я представяш. Също така можеш да ни изпратиш изображения/снимки, които да използваме или просто да ни ориентират. Нашите дизайнери ще изготвят примерна визуализация на дизайна, който ще ти изпратим за одобрение и евентуални корекции. Всички чашки, изработени по индивидуален дизайн са с включена подаръчна кутия и предварителна визуализация на проекта. В 90% от случаите изработваме и изпращаме чашките в рамките на 1-2 работни дни!

Каква би била цената на чашка по индивидуален дизайн?

Цената зависи от сложността на самия дизайн и броя на евентуалните последващи корекции и визуализации. Поради тези особености е трудно да се определи колко би струвала чашката, но в повечето случаи е около 21,90 лв.

Имаш и други въпроси?

Свържи се с нас за повече информация.

Чаша по поръчка

Какво ще кажеш за изцяло твой дизайн?

Можеш да ни предоставиш твоя готов дизайн или просто ни изпрати това, което желаеш да бъде отпечатано на чашата и остави останалото на нас!

– Снимка

– Любима мисъл, мото, цитат от филм, песен или нещо друго..

Сподели ни идеята си и нашите графични дизайнери ще я изпълнят по перфектен начин! Можеш да го направиш на имейл orders@sgmugs.net или просто ни пиши и във Facebook!

Какво казват за нас 🙂

Страхотни чаши! Дизайнът, цветовете, начинът на разположение на текста върху чашата – всичко е идеално! Кутията, в която е опакована чашата, е много красива и по този начин поднесена, се превръща в оригинален подарък за всеки повод!
Комуникацията с обслужващия персонал е на ниво, съобразяват се с всяко едно желание, разбрани и позитивно настроени! За мен беше удоволствие да съм ваш клиент и определено отново бих се възползвала от вашите услуги!

Меги / Facebook

Невероятно обслужване! И трите чаши са прекрасни, без никакви разлики между дизайна и крайния продукт; изллючително любезно, бързо и точно обслужване! Отлично!!!

Анна / Facebook

Чашите са чудесни, доставката – светкавично бърза  Много коректно обслужване, креативни модели  Препоръчвам ги на всеки, който иска да превърне чашата в изключително оригинален подарък!

Мария / Facebook

Уникални чашки, уникални хора, беше удоволствие да си поръчам чаша, комуникацията беше на ниво, доставката бърза, а качеството чудесно!!! Препоръчвам на всеки които търси уникален и различен подарък!!!

Даниела / Facebook
Прочети още мнения тук